Vargáné Zámbori Erika tulajdonos, Izabell Optika Budapest
Budapesti optika kiállított szemüvegei

Izabell Optika

Megoldás a tökéletes látásélmény eléréséhez

Régi álmomat valósítom meg azzal, hogy megnyitottam az Izabell Optikát. Látszerészként fontosnak találom, hogy segítsek az embereknek abban, hogy a legjobb látásélményt kapják meg tőlem!

Tapasztalatból tudom, hogy az elmúlt 10-15 évben teljesen megváltoztak a látási szokások, igények, a tekintési irányok és távolságok, a tekintési dinamika, amelyek a modernizálódott eszközökhöz/világhoz igazodtak.

Ha már ekkora igénybevételnek van kitéve a szemed, miért lenne elegendő számodra egy hagyományos látásvizsgálat?

3D-s vizsgálati ábrákat, számtalan modern vizsgálati tesztet tartalmazó berendezésünknek köszönhetően, olyan eltéréseket állapíthatunk meg, mellyel már a tünetek megjelenése előtt érdemes foglalkozni. Emellett nem kell félned, hogy rosszul válaszolsz a vizsgálat alatt feltett kérdésekre, a tesztek segítenek a végső, megfelelő dioptria megállapításában.

Legyen akár pluszos, mínuszos, cilinderes vagy prizmás a szemed, minden problémára megoldást találunk, diplomás optometristánk segítségével.

Ez az alapja egy éles látást nyújtó, kényelmet biztosító szemüvegnek.

A professzionális vizsgálat után családias légkörben, otthonos környezetben, páciensközpontú, személyre szabott kiszolgálással találjuk meg számodra a tökéletes keretet és lencsét. Időpont egyeztetés esetén várakozási idővel sem kell számolnod.

Vargáné Zámbori Erika

Tulajdonos

Foglald le időpontodat online, 2 perc alatt

Szolgáltatásaink

Személyre szabott látásélmény Mindenkinek

Az elmúlt 10-15 évben teljesen teljesen megváltoztak a látási szokások, igények, a tekintési irányok és távolságok, a tekintési dinamika, amelyek a modernizálódott eszközökhöz/világhoz igazodtak. Ha már ekkora igénybevételnek van kitéve a szemed, miért lenne elegendő számodra egy hagyományos szemvizsgálat?

Polatesztes vizsgálatot javaslunk azon pácienseinknek, akik gyakori fejfájással, nyakfájással, fókuszálási problémákkal, olvasási nehézségekkel küzdenek, gyakran érzik úgy, hogy nehezen tudják egyben tartani a két szem képét. Kérjen szakmai véleményt optikánkban!

Kontaktlencse alkalmassági vizsgálat Budapest XIII. kerületében

Ha szeretnéd kipróbálni, akár alkalmi, akár állandó viseletre a kontaktlencsét, jelentkezz be bátran egy időpontra, nálunk minden segítséget meg fogsz kapni hozzá.

Üzletünkben különböző márkás szemüvegkeretek közül tud választani, a szemüveglencsék kiválasztása pedig személyre-szabottan, szakmai tanácsadással egybekötve történik. Akár egyfókuszú olvasó, távoli, kékfény szűrős, fényvédő, munkaszemüveg vagy multifokális szemüveg elkészítéséről legyen szó, segítségedre leszünk.

Üzletünkben kisebb javítások, állítások, papucscsere, csavarpótlás, damilozás, forrasztás kérhető. Fordulj hozzánk bizalommal.

Szemüveg és kontaktlencse kiegészítők

Üzletünkben különböző kiegészítők vásárlására van lehetőség, melynek kiválasztásában segítségedre leszünk, szakmai tanácsokkal látunk el. Bármilyen kérdéseddel fordulj hozzánk bizalommal.