Komplett multifokális szemüveg vásárlása esetén egyfókuszú lencsét adunk AJÁNDÉKBA

Kinek ajánljuk a progresszív vagy multifokális szemüveget?

A multifokális lencsét azoknak ajánljuk, akik nem szeretnék naponta többször lecserélni szemüvegüket, vezetésnél szeretnék az utat, a táblákat de a navigációt, a műszerfalat is élesen látni, a vásárlásnál szemüvegcsere nélkül szeretnék elolvasni a termékek árait, anélkül, hogy azt a táskából kelljen előkeresni, azoknak, akik tv nézés közben szeretnek valamilyen közeli tevékenységet folytatni. És mindenkinek, aki egy kényelmesen, rugalmasan használható szemüvegre vágyik és a nap folyamán nem egy szűk távolságon belülre néz, hanem gyakran változtatja fókusztávolságait.

A lencsében lévő dioptriaátmenet teszi lehetővé, hogy az adott szemüveg több távolságra is éles látást biztosítson. Így nem kell külön távoli és külön olvasó szemüveget viselni, hiszen egyazon szemüveglencse minden dioptriát tartalmaz. Ez úgy lehetséges, hogy a lencse felső részétől apró lépésenként a lencse alja felé haladva pluszosodik a lencse törőereje, ezzel kölcsönözve a szem természetes alkalmazkodóképességét.

Így már nem csak a távoli (5-6 méteren túl) és a közeli (kb. 40 cm) távolságok, hanem a köztes (például asztali számítógép vagy kisebb beltéri) távolságok is tisztán láthatóak a lencsével. Ez a kialakítás már lényegesen esztétikusabb viselet, hiszen kívülről nézve a dioptriaátmenet nem látszik a lencsére nézve.

Multifokális szemüveg ajándék lencsével

A multifokális szemüveg akció részletei:

Milyen szemüveg mellé adjuk az ajándék lencséket?

Bármely márkájú és típusú, üzletünkben vásárolt multifokális lencse mellé, melyet egy, az üzletben vásárolt kerettel egyidejűleg rendel meg vásárlónk. A végösszeget munkadíj terheli.

Az ajándék lencse:

  • egyfókuszú (olvasó, távoli, monitoros)
  • normál vastagságú (felár ellenében kérhető vékonyítás)
  • tükröződéscsökkentő és keményített réteggel ellátott
  • hozott keretbe is igénybe vehető
  • nincs dioptria megkötés (tehát akár igénybe veheti házastársának, rokonának, stb.)

A multifokális vagy progresszív lencse előnyei:

  • több szemüveget helyettesít
  • minden távolságra éleslátást biztosít anélkül, hogy szemüveg kellene cserélnünk
  • esztétikus viselet
  • a szem természetes alkalmazkodóképességét igyekszik kölcsönözni

Miért jó egy kiegészítő szemüveg a progresszív léncséi mellé?

Mint mindennek, a multifokális lencséknek is vannak határai. A multifokális lencse használata minden esetben igényel egy meghatározott fejtartást, attól függően, hogy viselője milyen távolságra használja és milyen magasságba tekint vele. Bizonyos tevékenységek, mint például ágyban olvasás, vagy fekve tv nézés, eltérnek a napközbeni megszokott fejtartásoktól, amelyekre a multifokális lencse tökéletesítve lett, így ezekben a helyzetekben nem feltétlenül tudja ugyanazt a kényelmet biztosítani. Ezekhez a tevékenységekhez szoktunk javasolni egy egyfókuszú kiegészítő szemüveget, mely bármilyen fejtartással kényelmesen használható az adott tevékenységhez.

MEGSZOKÁSI ÉS ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA!

Ne féljen kipróbálni! PRÉMIUM lencséinkre 3 hónap megszokási időt biztosítunk, amelyen belül, ha úgy érzi, nem tudja megszokni a multifokális kialakítást, akkor kicseréljük Önnek egy távoli és egy olvasó lencsére.

Igényelje kedvezményünket! Időpontfoglaláshoz kérjük hívjon minket a 06 (20) 415-9896 telefonszámon, vagy kérjük töltse ki a következő adatokat

Kérjük adja meg a nevét
Kérjük adja meg a telefonszámát
Kérjük helyesen adja meg telefonszámát
Kérjük adja meg az e-mail címét
Az adatvédelmi tájékoztató elfogadása kötelező