Komplett kékfény-szűrős TOP csomagajánlat 33.980 Ft-ért

A látásjavító eszközök használata nagy múltra tekint vissza, viszont ezidő alatt a különböző lencsetípusok, melyek különböző fénytörési hibákat korrigálnak, akár rövidlátás, távollátás, cilinderes szem, szemtengelyferdülés vagy öregszeműség a gond, hatalmas gyártástechnológiai fejlődésen mentek keresztül.

Mire jó a kékfény-szűrés?

Viszont hiába van a legtökéletesebb korrekció a szemünk előtt szemüveglencse formájában, a hosszú órákon át tartó számítógépes munka, a monitorok és a digitális eszközök használata extra igénybevételnek teszi ki szemünket.

Az alacsony hullámhosszú de magas energiájú kékfény behatol a szem belsejébe, a kék fénynek való túlzott kitettség pedig a szemfáradtság érzetét keltheti, és homályos látást, szempirosságot, szemégést okozhat. A kék fény befolyásolja testünk melatonin termelésének képességét is, így hatással lehet az alvási és ébrenléti fázisaink egyensúlyára.

A kékfény-szűrő szemüvegek kiszűrik a kék fény spektrumának azon részét, amely potenciálisan káros és zavaró lehet. A táblagépek, okostelefonok és számítógépek monitorjai aránytalanul sok káros kék fényt bocsátanak ki, és mivel egyre több ilyen eszköz vesz körbe minket a mindennapokban, így gondoskodnunk kell az általuk okozott kellemetlen tünetek megelőzéséről.

Kékfény-szűrő akció

Az akciós csomagár tartalmazza:

  • 15.000 Ft értékű keret (Üzletünkben meghatározott keretek közül választva)
  • 16.980 Ft értékű szemüveglencse (normál vastagságú, kékfény-szűrő, tükröződéscsökkentő és keményített réteggel ellátott lencse)
  • 7.000 Ft értékű munkadíj
  • 10.000 Ft értékű 3D látásvizsgálat igény esetén a kupon összegén felül 5000 Ft-ért igénybe vehető

Az akciós csomagban szereplő termékek helyett magasabb értékű termék felár ellenében vásárolható

Felületkezelések és színezés

Minden dioptriás szemüveglencsére, tekintve, hogy a lencsék alapanyaga műanyag, kerül tükröződéscsökkentő és keményített vagy másnéven karcálló réteg, amely megnöveli a szemüveg élettartamát és komfortosabb viseletet biztosít. Egyedi kérésnek megfelelően a lencsék színezése is lehetséges, különböző árnyalatok és színek választhatóak, akár teljes vagy átmenetes verzióban.

Vékonyítás és egyedi gyártás

Magasabb dioptriák esetén lehetőség van vékonyított lencse megrendelésére, mely nem csak esztétikus megjelenést biztosít viselőjének, de a vastag lencse képalkotási hibái is kiküszöbölhetőek vele. A magasabb kategóriás lencsék gyártása során hasonlóképpen a lencsék optikai torzításai csökkenthetőek, viselési kényelmük növelhető, köszönhetően az egyfókuszú lencsék lencsetervezésében és gyártásában történt előre lepéseknek az elmúlt években.

Igényelje kedvezményünket! Időpontfoglaláshoz kérjük hívjon minket a 06 (20) 415-9896 telefonszámon, vagy kérjük töltse ki a következő adatokat

Kérjük adja meg a nevét
Kérjük adja meg a telefonszámát
Kérjük helyesen adja meg telefonszámát
Kérjük adja meg az e-mail címét
Az adatvédelmi tájékoztató elfogadása kötelező