Bármilyen szemüvegről is legyen szó, a látásvizsgálatot követően fontos a szemüveglencse pontos paraméterezése és a megfelelő lencseválasztás a tökéletesen illeszkedő szemüvegkeret kiválasztása mellett.

Szemüveg akció, csomagajánlatok az Izabell Optikában Budapesten

Az akciós szemüveg ajánlatunkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő lencse típust, melyhez “basic” kollekciónkból műanyag vagy fém szemüvegkeret választható.

Amellett, hogy divatos, stílusban, színben hozzánk illő keretet tudjunk választani, szakképzett látszerész kollégáink az optikai szempontokat is figyelembe veszik majd.

A szemüveg megrendelésekor természetesen márkás, prémium minőségű keretek is választhatóak, valamint egyéb felületkezelések felár ellenében.

A különböző egyénre szabott lencséknek különböző gyártási idejük van, típustól függően 1-2,5 hét a komplett szemüveg elkészítési ideje. Termékeinkre és szolgáltatásainkra 100%-ig garanciát vállalunk!

Szemüveg akciók

Exelens MultiMate FIT multifokális lencse akciós áron, most 30% kedvezménnyel, megszokási és elégedettségi garanciával.

Bármilyen márkájú és típusú multifokális szemüveg mellé ajándék egyfókuszú lencsét adunk, megszokási és elégedettségi garanciával.

Komplett egyfókuszú szemüveg akció, szabadon választható basic keretkollekcióval és 3D látásvizsgálattal.

100% UV-szűrős komplett dioptriás napszemüveg akció, szabadon választható basic keretkollekcióval és 3D látásvizsgálattal.

Komplett kékfényszűrős szemüveg akció, - monitorhoz, digitális eszközökhöz, szabadon választható basic keretkollekcióval és 3D látásvizsgálattal.

Komplett fényre sötétedő szemüveg akció, szabadon választható basic keretkollekcióval és 3D látásvizsgálattal.