Kezdődik a napszemüvegszezon, válassz dioptriás napszemüveg akcióink közül!

Dioptriás napszemüvegeinkre többféle akció is elérhető idén az Izabell optikában, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő konstrukciót.

Ebben az évben a prémium Exelens NuPolar® polarizált napszemüveglencse 30% kedvezménnyel vásárolható meg, prémium színezéssel és réteggel, amely tökéletesen viselhető egy nyaralás alkalmával többek között vízparton is, maximális kényelmet biztosítva.

A mindennapok viseletére komplett dioptriás napszemüveg TOP csomagajánlatot is hirdetünk, mely összesen 29.900 Ft.

A dipotriás napszemüveg akciók részletei:

Prémium Exelens NuPolar® polarizált napszemüveglencse 30% kedvezménnyel

Legyen akár saját kedvenc keretedbe vagy egy nálunk választott keretbe elhelyezve, most előnnyel indulhatsz neki a nyárnak, az új dioptriás napszemüveg lencséiddel, hogy az erős napsütésben is tisztán láss, szemeid maximális védelme mellett!

Miért szeretjük a NuPolar® lencsét:

 • vékonyítva is rendelhető
 • vastagcsökkentő eljárással gyártott lencse
 • polarizált, fix színű lencsék
 • UV 400 szűrővel ellátott
 • többféle színben rendelhető
 • bármilyen keretbe elhelyezhető
 • hátsó tükröződéscsökkentő (Back AR) réteggel ellátott

Még sosem volt polarizált dioptriás napszemüveged? Mit is jelent ez?

Polarizáltság és dioptriázhatóság

A polarizált napszemüvegről sokat hallunk a napszemüvegek kapcsán, de sokan nem tudják, hogy dioptriás napszemüvegek is rendelhetőek polaroid szűrővel. A polaroid szűrő a lencsében elhelyezve kiszűri a zavaró csillogásokat, melyek a vízszintes felszínekről érkeznek bizonyos szögben.

Ilyen például:

 • az úton megjelenő vizes hatás egy naposabb napon,
 • vagy a víz felszínén jelenlévő csillogás, amely miatt a víz mélyére már nehezen látunk le,
 • a szélvédőkön megcsillanó napsugarak,
 • vagy a hóról visszaverődő csillogás.

Ezt kiküszöbölve a polarizált napszemüvegek komfortosabb látásélményt biztosítanak és tisztább látást nyújtanak. Javasoljuk hivatásos sofőröknek, horgászoknak, azoknak, akik sok időt töltenek víz közelben vagy autóban és mindenkinek, akit zavarnak a megcsillanó felszínek és szeretnék ezeket megszüntetni és még inkább élvezni a napszemüveg adta kényelmet.

Polarizált napszemüveglencsénket megvásárolhatja csomagban is, melyben a komplett dioptriás szemüveg ára: 56.860 Ft

A csomagár tartalmazza:

 • 15.000 Ft értékű keret (Üzletünkben meghatározott keretek széles választékából)
 • 49.800 Ft értékű szemüveglencse (NuPolar® típusú, színezett, polarizált napszemüveglencse, normál vastagságú, hátsó tükröződéscsökkentő és keményített réteggel ellátott lencse)
 • 7000 Ft értékű munkadíj

10.000 Ft értékű 3D látásvizsgálat igény esetén a kupon összegén felül 5000 Ft-ért igénybe vehető A csomagajánlatban is kérhető vékonyítás, illetve más típusú réteg felár ellenében.

Az akció feltételei:

 • A kedvezmény igénybevételéhez igényelje akciónkat az oldal alján található űrlap kitöltésével
 • A kedvezmény igénybe vehető hozott keretbe is
 • Az akció 2024.06.30-ig érvényes

1. Komplett dioptriás napszemüveg TOP csomagajánlat 29.900 Ft-ért

A TOP csomagajánlat keretén belül szemüvegkereteink széles választékát kínáljuk, új dioptriás napszemüveg lencséihez, melyeket a keret árától függetlenül csomagárban vásárolhat meg.

A csomagár tartalmazza:

 • 15.000 Ft értékű keret (Üzletünkben meghatározott keretek széles választékából)
 • 11.980 Ft értékű szemüveglencse (egyfókuszú, normál vastagságú, 100% UV-szűrős, barna/szürke/zöld teljes színezéssel kérhető, hátsó tükröződéscsökkentő és keményített réteggel ellátott lencse)
 • 7000 Ft értékű munkadíj
 • 10.000 Ft értékű 3D látásvizsgálat igény esetén a kupon összegén felül 5000 Ft-ért igénybe vehető

Az akciós csomagban szereplő termékek helyett magasabb értékű termék felár ellenében vásárolható meg.

Az akció feltételei:

 • A kedvezmény igénybevételéhez igényelje akciónkat az oldal alján található űrlap kitöltésével
 • Az akció visszavonásig vagy a készlet erejéig tart.

UV-sugárzás elleni védelem - új generációs dioptriás napszemüvegek

Már régóta ismert, hogy az UV-sugárzás károsan hat testünkre, ez alól szemünk és szemkörnyékünk sem kivétel. A boltokban megvásárolható napszemüvegek már különböző árnyalatokban, színekben elérhetően, különböző lencse alapanyagokban és keret típusokkal. De mi a helyzet azokkal, akiknek valamilyen éles látást biztosító dioptriára van szüksége? Jó hír, hogy számukra is elérhetőek a dioptriás napszemüvegek, legyen szó mínuszos, pluszos vagy cilinderes dioptriáról, gyakorlatilag már nincs olyan forma, típus, szín, melyet ne tudnának a lencsegyártó cégek megvalósítani az egyéni paraméterek függvényében.

Miért jó a dioptriás napszemüveg?

Állandóan dioptriás szemüveget viselő páciensek körében örökös problémát jelent, hogy nem megoldott számukra a fényvédelem. Bár az optikai lencsék nagyrésze UV-szűrős, ennek ellenére az erős napfény zavaró a szemüveget viselők számára is. Erre a problémára megoldást jelenthet a dioptriás napszemüveg, hiszen a szemüveglencsék gyártástechnológia fejlődése lehetővé teszi, hogy olyan napszemüveget viseljünk, mely tartalmazza a számunkra szükséges dioptriákat. A fényre sötétedő lencsékkel ellentétben, a dioptriás napszemüveg lencsék kívülről tökéletesen úgy néznek ki, mint egy hagyományos napszemüveg, és autóban is ugyanazt a sötétséget tudják kölcsönözni.

Míg a fényre sötétedő szemüvegeket általában optikai keretbe helyezik el, a dioptriás napszemüveglencse napszemüveg keretbe is elkészíthető, így még inkább védi a szemet és a szemkörnyéket a káros UV-sugaraktól.

*TIPP: Legyen nálad csak egy szemüvegtok, legyen benne a napszemüveg, amikor az optikait viseled, és legyen benne az optikai, amikor a napszemüveget viseled, így plusz terhet sem cipelsz magaddal.

Miért fontos az UV elleni védelem?

A szemet és szemkörnyéket érintő UV-sugárzás káros hatással lehet egészségünkre. A szemkörnyéki bőr érzékenysége vékonyságából fakadóan nagyobb, mint a testünk többi részét fedő bőrréteg, így amellett, hogy a bőr ráncosodása hamarabb és nagyobb mértékben következik be, a bőrrák kockázata is nagyobb.

Szemünk esetében bár a fényrekesz szerepét betöltő pupilla erős napsütés hatására beszűkül, de ez a funkció nem tudja 100%-ban megvédeni szemünket a káros sugárzástól. Az UV-védelem fontos szemünk egészségének megőrzésében, hogy ne alakulhasson ki korai - a mai napig a világon vezető vaksági okként megjelölt - szürkehályog vagy másnéven cataracta, kisebb legyen a makula degeneráció vagy más, a szem belsejét érintő betegségek kockázata.

Azoknál, akiknél pedig már ezen betegségek valamelyike jelen van, fontos, hogy a további romlást lassítsuk. Emellett a szem felszíni égése ugyanolyan kockázatot jelent az erős UV-sugárzás szempontjából, ahogy bőrünk napégése. Rengeteg dolog irritálhatja szemünket, viszont ha a szem elülső felszíne, a szaruhártya leég az erős UV-behatástól, az ott lévő idegvégződések szabadon maradnak, így a pislogás fájdalmassá válik, idegentest érzetünk lehet, a szemünk vörös, viszkető, fényérzékeny lehet és akár homályossá is válhat a látás.

Dioptriás napszemüveg akció

Felületkezelések és színezés

Minden dioptriás szemüveglencsére, tekintve, hogy a lencsék alapanyaga műanyag, kerül tükröződéscsökkentő és keményített vagy másnéven karcálló réteg, amely megnöveli a szemüveg élettartamát és komfortosabb viseletet biztosít.

Dioptriás napszemüvegek esetén általában hátsó tükröződéscsökkentő réteget vagy speciálisan napszemüvegekhez kifejlesztett réteget szoktunk javasolni, annak érdekében, hogy az egyébként átlátszó lencséken zöldes vagy lilás rétegek a napszemüveglencséken ne rontsák az esztétikai képet, tehát rajtuk a lencse elülső felszínén a réteg színtelen vagy csak nagyon halvány, a lencse alapszínéhez igazodó.

A csomagban szereplő réteg a hátsó tükröződéscsökkentő réteg, mely színtelen képet fog adni a lencse elülső felszínén, így a megfelelő alapanyaggal kombinálva, gyakorlatilag külső szemmel észrevehetetlen, hogy az egy dioptriázott napszemüveglencse.

Egyedi kérésnek megfelelően, felár ellenében a lencsék színezése különböző árnyalatokban és színekben kérhető, akár átmenetes verzióban is.

Vékonyítás és egyedi gyártás

Magasabb dioptriák esetén lehetőség van vékonyított lencse megrendelésére, mely nem csak esztétikus megjelenést biztosít viselőjének, de a vastag lencse képalkotási hibái is kiküszöbölhetőek vele. A magasabb kategóriás lencsék gyártása során hasonlóképpen a lencsék optikai torzításai csökkenthetőek, viselési kényelmük növelhető, köszönhetően az egyfókuszú lencsék lencsetervezésében és gyártásában történt előrelépéseknek az elmúlt években.

Igényelje kedvezményünket! Időpontfoglaláshoz kérjük hívjon minket a 06 (20) 415-9896 telefonszámon, vagy kérjük töltse ki a következő adatokat

Kérjük adja meg a nevét
Kérjük adja meg a telefonszámát
Kérjük helyesen adja meg telefonszámát
Kérjük adja meg az e-mail címét
Az adatvédelmi tájékoztató elfogadása kötelező