Prémium komplett multifokális szemüveg Exelens MultiMate FIT+ lencsével

Komplett szemüveg ára: 96.780 Ft

Progresszív lencsék kategóriái

Mint mindennek, a multifokális lencséknek is vannak határai. A lencsében elhelyezkedő átmenet egy homokóra alakú optikai csatornát képez a lencsében, melynek felső része egy tágabb távoli, alsó része kissé szűkösebb olvasó és legszűkebb része pedig a köztes zóna a köztes távolságokra. A csatornán kívüli részek homályosabb képet adnak.

A különböző árkategóriájú multifokális lencsék abban különböznek, hogy az éles képet nyújtó csatornarész milyen szélességű, mekkora látóteret képes nyújtani. Ezt a szélességet nem csak a lencse kategóriája, de a benne elhelyezkedő átmenet (addíciós érték) nagysága is befolyásolja, (homokóra) formáját pedig az alap dioptriák torzíthatják.

Ezen kategóriák közül kínáljuk a prémium kialakítású Exelens MultiMate FIT+ multifokális lencsét, hogy mindenki megtapasztalhassa a kényelmes progresszív lencse viselési élményét.

Exelens MultiMate FIT multifokális lencse akciós áron

Miért szeretjük az Exelens MultiMate FIT+ multifokális lencsét?

 • Új generációs FreeForm technológia alapján gyártott, prémium kategóriájú multifokális lencse a digitális világ kihívásaira tervezve
 • Kiváló teljesítményt nyújt minden dioptria kombinációban, könnyű megszokás és kényelem jellemzi még aktív fejmozgás közben is
 • A lencsetervezés alatt 30.000 mérési pont elemzésével és a viselő korának, pupillaméretének figyelembevételével készíti el a cég a lencse design-t
 • Közeli olvasórész személyre szabása, 4 féle választható csatornahosszúság a kényelmes mindennapos használat érdekében
 • Binokuláris optimalizációs technológia felhasználása, a két szem közti dioptriális különbség adta kényelmetlenségek kiküszöbölése érdekében
 • Magasabb addíciós értékek mellett is kényelmes látást biztosít

Kinek ajánljuk a progresszív szemüvegeket?

A multifokális szemüveglencsét azoknak ajánljuk, akik nem szeretnék naponta többször lecserélni szemüvegüket, vezetésnél szeretnék az utat, a táblákat, de a navigációt, a műszerfalat is élesen látni, a vásárlásnál szemüvegcsere nélkül szeretnék elolvasni a termékek árait, anélkül, hogy azt a táskából kelljen előkeresni, azoknak, akik tv nézés közben szeretnek valamilyen közeli tevékenységet folytatni. És mindenkinek, aki egy kényelmesen, rugalmasan használható szemüvegre vágyik és a nap folyamán nem egy szűk távolságon belülre néz, hanem gyakran változtatja fókusztávolságait.

A lencsében lévő dioptria átmenet teszi lehetővé, hogy az adott szemüveg több távolságra is éles látást biztosítson. Így nem kell külön távoli és külön olvasó szemüveget viselni, hiszen egyazon szemüveglencse minden dioptriát tartalmaz. Ez úgy lehetséges, hogy a lencse felső részétől apró lépésenként a lencse alja felé haladva pluszosodik a lencse törőereje, ezzel kölcsönözve a szem természetes alkalmazkodóképességét.

Így már nem csak a távoli (5-6 méteren túl) és a közeli (kb. 40 cm) távolságok, hanem a köztes (például asztali számítógép vagy kisebb beltéri) távolságok is tisztán láthatóak a lencsével. Ez a kialakítás már lényegesen esztétikusabb viselet, hiszen kívülről nézve a dioptria átmenet nem látszik a lencsére nézve.

A multifokális vagy progresszív lencse előnyei:

 • több szemüveget helyettesít
 • minden távolságra éles látást biztosít anélkül, hogy szemüveg kellene cserélnünk
 • esztétikus viselet
 • a szem természetes alkalmazkodóképességét igyekszik kölcsönözni

A csomagár tartalmazza:

 • 15.000 Ft értékű keret (Üzletünkben meghatározott keretek közül választva)
 • 164.780 Ft értékű szemüveglencse (prémium multifokális Exelens Multimate Fit+, normál vastagságú, tükröződéscsökkentő és keményített réteggel ellátott lencse)
 • 7000 Ft értékű munkadíj

10.000 Ft értékű 3D látásvizsgálat igény esetén a kupon összegén felül 5000 Ft-ért igénybe vehető

Az akció feltételei:

 • A csomag kedvezmény igénybevételéhez igényelje kedvezményünket az oldal alján található űrlap kitöltésével.
 • Az akció 2024.03.31-ig érvényes

MEGSZOKÁSI ÉS ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA!

Ne féljen kipróbálni! PRÉMIUM lencséinkre 3 hónap megszokási időt biztosítunk, amelyen belül, ha úgy érzi, nem tudja megszokni a multifokális kialakítást, akkor kicseréljük Önnek egy távoli és egy olvasó lencsére.

Igényelje kedvezményünket! Időpontfoglaláshoz kérjük hívjon minket a 06 (20) 415-9896 telefonszámon, vagy kérjük töltse ki a következő adatokat

Kérjük adja meg a nevét
Kérjük adja meg a telefonszámát
Kérjük helyesen adja meg telefonszámát
Kérjük adja meg az e-mail címét
Az adatvédelmi tájékoztató elfogadása kötelező