Egyfókuszú szemüveg TOP csomagajánlat 25.980 Ft-ért

Az egyfókuszú szemüvegek életünk során megjelenő, vagy velünk született látáshibáinkat, fénytörési hibáinkat hivatottak korrigálni, javítani.

A látásjavító eszközök használata nagy múltra tekint vissza, viszont ezidő alatt a különböző lencsetípusok, melyek különböző fénytörési hibákat korrigálnak, akár rövidlátás, távollátás, cilinderes szem, szemtengelyferdülés vagy öregszeműség a gond, hatalmas gyártástechnológiai fejlődésen mentek keresztül.

Az akciós csomagár tartalmazza:

  • 15.000 Ft értékű keret (Üzletünkben meghatározott keretek közül választva)
  • 12.080 Ft értékű szemüveglencse (normál vastagságú, tükröződéscsökkentő és keményített réteggel ellátott lencse)
  • 7.000 Ft értékű munkadíj
  • 10.000 Ft értékű 3D látásvizsgálat igény esetén a kupon összegén felül 5000 Ft-ért igénybe vehető

Az akciós csomagban szereplő termékek helyett magasabb értékű termék felár ellenében vásárolható

Egyfókuszú szemüveg akció

Felületkezelések és színezés

Minden dioptriás szemüveglencsére, tekintve, hogy a lencsék alapanyaga műanyag, kerül tükröződéscsökkentő és keményített vagy másnéven karcálló réteg, amely megnöveli a szemüveg élettartamát és komfortosabb viseletet biztosít. Felár ellenében a lencsékre kérhető kékfény-szűrő réteg és extra keményítés. Egyedi kérésnek megfelelően a lencsék színezése is lehetséges, különböző árnyalatok és színek választhatóak, akár teljes vagy átmenetes verzióban.

Vékonyítás és egyedi gyártás

Magasabb dioptriák esetén lehetőség van vékonyított lencse megrendelésére, mely nem csak esztétikus megjelenést biztosít viselőjének, de a vastag lencse képalkotási hibái is kiküszöbölhetőek vele. A magasabb kategóriás lencsék gyártása során hasonlóképpen a lencsék optikai torzításai csökkenthetőek, viselési kényelmük növelhető, köszönhetően az egyfókuszú lencsék lencsetervezésében és gyártásában történt előrelépéseknek az elmúlt években.

Igényelje kedvezményünket! Időpontfoglaláshoz kérjük hívjon minket a 06 (20) 415-9896 telefonszámon, vagy kérjük töltse ki a következő adatokat

Kérjük adja meg a nevét
Kérjük adja meg a telefonszámát
Kérjük helyesen adja meg telefonszámát
Kérjük adja meg az e-mail címét
Az adatvédelmi tájékoztató elfogadása kötelező