Vizsgálat

3D Látásvizsgálat

A világújdonságnak számító 3D-s látásvizsgálati berendezéssel precíz és kényelmes vizsgálatot végzünk üzletünkben, ugyanakkor különleges vizsgálati élményt nyújtunk számodra. Az elmúlt 10-15 évben teljesen megváltoztak a látási szokások, igények, a tekintési irányok és távolságok, a tekintési dinamika, amelyek a modernizálódott eszközökhöz/világhoz igazodtak. Ha már ekkora igénybevételnek van kitéve a szemed, miért lenne elegendő számodra egy hagyományos szemvizsgálat?

3D-s vizsgálati ábrákat, számtalan modern vizsgálati tesztet tartalmazó berendezésünknek köszönhetően, olyan eltéréseket állapíthatunk meg, mellyel már a tünetek megjelenése előtt érdemes foglalkozni. Emellett nem kell félned, hogy rosszul válaszolsz a vizsgálat alatt feltett kérdésekre, a tesztek segítenek a végső, megfelelő dioptria megállapításában.

Legyen akár pluszos, mínuszos vagy cilinderes a szemed, minden problémára megoldást találunk. A vizsgálatot diplomás optometrista végzi.

Hossza: Kb. 40 perc

3D szemvizsgálat ára: 10.000 Ft

3D látásvizsgálat Budapesten az Izabell Optikában

Vizsgálat

Polateszt - 3D Látásvizsgálat

A különböző modern vizsgálati módszerekkel és a kellő szakértelemmel, azok a páciensek, akik olyan problémákkal élik mindennapjaikat, mint pl.:

 • homályos látás
 • fókuszálási problémák
 • fáradékonyság a szem túlzott igénybevétele miatt
 • gyakori fejfájás
 • gyakori nyakfájás
 • olvasási és koncentrálási nehézségek
 • térérzékelési problémák
 • fényérzékenység

melyek lehetnek akár rejtett kancsalság okozta panaszok, a legtökéletesebb prizmás korrekciót kaphatják, Polateszt berendezésünk segítségével. A vizsgálat tartalmazza az alap 3D látásvizsgálatot is. A vizsgálatot diplomás optometrista végzi.

Hossza: Kb. 40 perc

3D szemvizsgálat ára: 18.000 Ft

Polateszt - 3D szemvizsgálat Budapesten az Izabell Optikában

Vizsgálat

Kontaktlencse alkalmassági vizsgálat

Kontaktlencse alkalmassági vizsgálatot végez diplomás optometrista kollégánk, mely tartalmazza:

 • A szem egészségi állapotának felmérése
 • Ajánlott kontaktlencse típus és dioptria meghatározása
 • Kontaktlencse próba és kontroll
 • Kontaktlencse használat betanítása

Ha szeretnéd kipróbálni, akár alkalmi, akár állandó viseletre a kontaktlencsét, jelentkezz be bátran egy időpontra, nálunk minden segítséget meg fogsz kapni hozzá. A vizsgálatra időpont egyeztetés szükséges!

Hossza: Kb. 40 perc

A vizsgálat ára: 10.000 Ft

Kontaktlencse alkalmassági vizsgálat Budapest XIII. kerületében

Gyártás

Szemüvegkészítés

Üzletünkben különböző márkás szemüvegkeretek közül tudsz választani, a szemüveglencsék kiválasztása pedig személyre-szabottan, szakmai tanácsadással egybekötve történik. Akár egyfókuszú olvasó, távoli, kékfény szűrős, fényvédő, munkaszemüveg vagy multifokális szemüveg elkészítéséről legyen szó, segítségedre leszünk.

Szemüveg készítése az Izabell Optikában

Javítás

Szemüvegjavítás

Üzletünkben kisebb javítások, állítások, papucscsere, csavarpótlás, damilozás, forrasztás kérhető. Fordulj hozzánk bizalommal.

Szemüvegjavítás Budapest XIII. kerületében

Kiegészítők

Szemüveg és kontaktlencse kiegészítők

Üzletünkben különböző kiegészítők vásárlására van lehetőség, melynek kiválasztásában segítségedre leszünk, szakmai tanácsokkal látunk el. Bármilyen kérdéseddel fordulj hozzánk bizalommal.

Szemüveg és kontaktlencse kiegészítők