Komplett fényre sötétedő szemüveg TOP csomagajánlat 55.980 Ft-ért

Miért jó a fényre sötétedő szemüveg?

A látásjavító eszközök használata nagy múltra tekint vissza, viszont ezidő alatt a különböző lencsetípusok, melyek különböző fénytörési hibákat korrigálnak hatalmas gyártástechnológiai fejlődésen mentek keresztül.

Bár a szemüveglencsék nagyrésze már UV-szűrős, a fényvédelem nem megoldott a szemüvegesek körében, erre megoldás lehet a fényre sötétedő szemüveg, amely attól függően, hogy milyen mértékű UV-sugárzásnak van kitéve, ahhoz képest sötétedik be a megfelelő árnyalatra. A fényre sötétedő szemüveglencsét elérhetően UV-ra és látható fényre sötétedő kategóriákban is. A csomagajánlatban szereplő lencse UV-sugárzásra reagáló lencse.

Fényre sötétedő szemüveg akció

Az akciós csomagár tartalmazza:

  • 15.000 Ft értékű keret (Üzletünkben meghatározott keretek közül választva)
  • 55.980 Ft értékű szemüveglencse (UV-szűrős, normál vastagságú, fényre sötétedő barna/szürke/zöld színben, tükröződéscsökkentő és keményített réteggel ellátott lencse)
  • 7.000 Ft értékű munkadíj
  • 10.000 Ft értékű 3D látásvizsgálat igény esetén a kupon összegén felül 5000 Ft-ért igénybe vehető

Az akciós csomagban szereplő termékek helyett magasabb értékű termék felár ellenében vásárolható

Felületkezelések és színezés

Minden dioptriás szemüveglencsére, tekintve, hogy a lencsék alapanyaga műanyag, kerül tükröződéscsökkentő és keményített vagy másnéven karcálló réteg, amely megnöveli a szemüveg élettartamát és komfortosabb viseletet biztosít. Felár ellenében a lencsékre kérhető kékfény-szűrő réteg és extra keményítés.

Vékonyítás és egyedi gyártás

Magasabb dioptriák esetén lehetőség van vékonyított lencse megrendelésére, mely nem csak esztétikus megjelenést biztosít viselőjének, de a vastag lencse képalkotási hibái is kiküszöbölhetőek vele. A magasabb kategóriás lencsék gyártása során hasonlóképpen a lencsék optikai torzításai csökkenthetőek, viselési kényelmük növelhető, köszönhetően az egyfókuszú lencsék lencsetervezésében és gyártásában történt előre lépéseknek az elmúlt években.

Igényelje kedvezményünket! Időpontfoglaláshoz kérjük hívjon minket a 06 (20) 415-9896 telefonszámon, vagy kérjük töltse ki a következő adatokat

Kérjük adja meg a nevét
Kérjük adja meg a telefonszámát
Kérjük helyesen adja meg telefonszámát
Kérjük adja meg az e-mail címét
Az adatvédelmi tájékoztató elfogadása kötelező